پیشروی این خانه و ایجاد فضای مطالعه ای دلچسب

مجموعه: دیزاین ، تاریخ انتشار: ۲۲ / ۰۵ / ۱۳۹۹ ، شناسه: ۳۹۸۲

پیشروی یکی از راههای افزایش مساحت زیربنای خانه است و این همان کاری بود که شرکت Bradley Van Der Straeten برای گسترش فضای نشیمن خانه ای در لندن انجام داده اند.

 

پیشروی این خانه و ایجاد فضای مطالعه ای دلچسب

 

حجم اضافه شده،نمایی ترکیبی از آجر و شیشه را داراست.پنجره کنج بزرگی با قابی مشکی رنگ ،دورنمای زیبایی از باغ پشتی را ارائه می دهد.

 

پیشروی این خانه و ایجاد فضای مطالعه ای دلچسب

 

 

در فضای داخلی  کتابخانه ای را مشاهده می کنیم که تا سقف ادامه یافته و فضای زیادی برای قرار دادن کتاب و دکوری داراست ،همچنین نیمکت زیبایی که در لبه پنجره  قرار گرفته همراه با کوسن های رنگی ،امکان مطالعه کردن زیر نور آفتاب را ایجاد می کند.

 

پیشروی این خانه و ایجاد فضای مطالعه ای دلچسب

پیشروی این خانه و ایجاد فضای مطالعه ای دلچسب

پیشروی این خانه و ایجاد فضای مطالعه ای دلچسب

 

 

تذکر : استفاده از مطالب وب سایت ستاوین ( شبکه هنر و معماری ستاوین ) فقط با ذکر منبع و لینک بلامانع است . کلیه حقوق، محتوا و طراحی سایت متعلق به وب سایت ستاوین می‌باشد. در غیر این صورت مراتب از طریق مراجع قانونی پیگیری خواهد شد .

دوستان و همراهان عزیز ستاوین ( شبکه هنر و معماری ستاوین ) ، با نظرات و پیشنهادات سازنده خود ما را در ارائه هر چه بهتر مطالب و اهداف مان، که همانا ارتقا جایگاه و فرهنگ معماری می باشد ، یاری کنید . منتظر دیدگاه های شما عزیزان هستیم . . .

منبع: contemporist

آیا تمایل دارید نام ، برند و محصولات شما برای مخاطبین ما نمایش داده شود؟ ( اینجا کلیک کنید )

ترجمه شده توسط تحریریه ستاوین - (الهه تقی زاده)

دیدگاه کاربران
نام شما: *
پست الکترونيک: *
دیدگاه شما:*
مجموع را وارد کنید:*
=
+
با ما همراه شوید
تبلیغات
طراحی معماری

شبکه هنر و معماری ستاوین

استفاده از محتوای سایت با ذکر منبع و درج لینک بلامانع است . کلیه حقوق مادی و معنوی , محتوا و طراحی متعلق به شبکه هنر و معماری ستاوین می باشد .