رادیو تهران بعد از ۷۵ سال از ارگ رفت

مجموعه: رویدادها ، تاریخ انتشار: ۲۴ / ۰۹ / ۱۳۹۴ ، شناسه: ۱۲۷۶ ، بازدید:۴۸۷۲

رادیو تهران از میدان ارگ به ساختمان شهدای رادیو جام‌جم منتقل شد.

 

رادیو تهران , ۷۵ سال , ارگ , رادیو , تهران , میدان ارگ , شهدای رادیو جام‌جم , شهدای رادیو , جام‌جم , ستاوین

 

به نقل از هنر آنلاین ، رادیو تهران، یکی از قدیمی‌ترین شبکه‌های رادیویی با ۷۵ سال سابقه به تازگی از میدان پانزده خرداد - ساختمان ارگ تهران - نقل مکان کرد . این خبر که دیروز ، در خبرگزاری دانشجویان ایران( ایسنا) منتشر شده، با تایید علی‌اکبر خدابخش - مدیر روابط عمومی معاونت صدا – همراه است که گفته؛ بیش از یک هفته است که ساختمان رادیو تهران از میدان ارگ به ساختمان جام‌جم صدا‌وسیما منتقل شده است.

رادیو تهران از سال ۱۳۱۹ افتتاح شد و از آن زمان تا به حال در ساختمان ارگ به فعالیت خود ادامه داد.

بر اساس این گزارش، بخش اداری و برنامه‌سازی تولیدی رادیو تهران، بیش از یک هفته است که به ساختمان جام‌جم صدا‌وسیما منتقل شده است و تنها پخش زنده رادیو تهران در ساختمان ارگ باقی مانده است که آن هم بزودی به ساختمان جام‌جم منتقل خواهد شد. 
این در حالی است که بهروز رضوی گوینده پیشکسوت رادیو با اشاره به تغییر و جابجایی رادیو تهران در گفت‌و گو با خبرنگار مهر از رادیو تهران به عنوان سمبل تهران و پایتخت نام برده و گفته بهتر بود در همان میدان ۱۵ خرداد باقی بماند.

بهروز رضوی با اشاره به تغییر و جابجایی در بخش اداری رادیو تهران به مجموعه جام جم گفت: من متوجه ضرورت این کار نمی شوم، ایستگاه رادیویی شبکه تهران در میدان ۱۵ خرداد همه امکانات پخش و تولید را دارد و همه عوامل و برنامه سازان رادیو از حضور در این مکان رضایت دارند.

وی ادامه داد: حتی بسیاری به دلیل حس نوستالژیکی که دارند و قدمت این شبکه رادیویی شبانه روز و به صورت خستگی ناپذیر کار می کنند و من نمی دانم با انتقال رادیو تهران به ساختمان جام جم چه اتفاقی رخ می دهد.

رادیو تهران سمبل تهران و پایتخت است و بهتر بود در همان میدان ۱۵ خرداد باقی بماند

رضوی درباره ایجاد موزه رادیو در ساختمان رادیو تهران عنوان کرد: یکی از دلایل این جابجایی تاسیس موزه رادیو بوده است در حالی که این موزه اکنون در باغ موزه قصر مستقر است. بنابراین شاید نیازی نباشد که رادیو تهران را به جای دیگری منتقل کرده و موزه تاسیس کنیم. رادیو تهران سمبل تهران و پایتخت است و بهتر بود در همان ساختمان قدیمی و در مرکز شهر تهران باقی بماند.

این گوینده رادیو اضافه کرد: از نظر شرایط بحرانی هم فکر می کنم این یک مزیت است که ما می توانیم در گوشه دیگری از شهر یک ایستگاه رادیویی داشته باشیم، ایستگاهی که جدای از سایر شبکه های رادیویی باشد. در این شرایط نمی توانم متوجه شوم که این همه عجله در جابجا کردن رادیو تهران به چه دلیلی بوده است.

این مجری و نویسنده برنامه های رادیویی درباره مزیت های وجود رادیو تهران در میدان ۱۵ خرداد عنوان کرد: این اولین ایستگاه رادیویی است که ساخته شده و هزینه های فراوانی برای آن صورت گرفته است. فکر می کنم زمانی که یک شبکه رادیویی به صورت بومی و محلی فعالیت می کند و در مرکز شهر تهران قرار دارد، پایگاه منطقی تری برای ارائه گزارش و اخبار است و چه بسا شنوندگان نیز از اینکه رادیو را در همسایگی خود می بینند، احساس صمیمیت کنند.

۱۵ خرداد و بسیاری از وقایع دیگر در این میدان برای رادیو تهران رقم خورد

گوینده برنامه "کتاب شب"در رادیو تهران بیان کرد: شاید یک دلیل این جابجایی برای مسایل اقتصادی بوده است، با این حال به نظر می رسد انتقال رادیو تهران به ساختمان جام جم زحمت و حتی هزینه بیشتری هم داشته باشد. در عین حال باید دید عوامل و برنامه سازان در کجا احساس آرامش بیشتری دارند. بسیاری از هنرمندان خاطرات بسیاری از کار در رادیو تهران دارند، تظاهرات، راهپیمایی ها و اتفاقات بسیاری در این منطقه رخ داده است. وقایع ۱۵ خرداد و بسیاری از اتفاقات دیگر در کنار این شبکه رادیویی رخ داده است و بسیاری از پیشکسوتان ما جوانی خود را اینجا سپری کرده اند.

وی به ناراحتی بعضی از عوامل و برنامه سازان رادیو تهران نسبت به تغییرات این شبکه رادیویی اشاره و اظهار کرد: خیلی از هنرمندان در این تغییرات دچار افسردگی می شوند اگرچه که برنامه سازان ما نیروهای حرفه ای هستند و در هر شرایطی وظایف خود را انجام می دهند. با این حال وظیفه ای که با عشق انجام شود با کاری که در شرایط نارضایتی انجام شود تفاوت بسیاری دارد.

این گوینده رادیو در پایان اظهار کرد: گفته شده قرار است اینجا موزه رادیو شود در صورتی که خود رادیو هنوز برپاست. وقتی خود رادیو و اهالی و عوامل آن هنوز وجود دارند چگونه می توان موزه آن را ایجاد کرد. موزه باید در کنار یک رادیو فعال باشد می توان عکس ها و تجهیزات رادیویی را در همین رادیو تهران قرار داد و اتفاقا به این ترتیب جذابیت بیشتری برای مردمی که به موزه می آیند، خواهد داشت.

 

تذکر : استفاده از مطالب وب سایت ستاوین ( شبکه هنر و معماری ستاوین ) فقط با ذکر منبع و لینک بلامانع است . کلیه حقوق، محتوا و طراحی سایت متعلق به وب سایت ستاوین می‌باشد. در غیر این صورت مراتب از طریق مراجع قانونی پیگیری خواهد شد .

دوستان و همراهان عزیز ستاوین ( شبکه هنر و معماری ستاوین ) ، با نظرات و پیشنهادات سازنده خود ما را در ارائه هر چه بهتر مطالب و اهداف مان، که همانا ارتقا جایگاه و فرهنگ معماری می باشد ، یاری کنید . منتظر دیدگاه های شما عزیزان هستیم . . .

منبع: سرویس معماری هنرآنلاین

آیا تمایل دارید نام ، برند و محصولات شما برای مخاطبین ما نمایش داده شود؟ ( اینجا کلیک کنید )

ترجمه شده توسط تحریریه ستاوین

تبلیغات

شبکه هنر و معماری ستاوین

استفاده از محتوای سایت با ذکر منبع و درج لینک بلامانع است . کلیه حقوق مادی و معنوی , محتوا و طراحی متعلق به شبکه هنر و معماری ستاوین می باشد .