در این محتوا با شبکه هنر و معماری ستاوین همراه باشید تا نگاهی به رویداد بنای ایده آل 3 ( IBE3 ) در شهر مشهد که در مورخ 16 الی 19 دی ماه 1404 در مجموعه گردشگری سیتی استار ( طبقه منفی دو و منفی یک ) مرتبط با سازندگان، معماران، تامین کنندگان، مهندسان و افراد مرتبط با این صنعت است ، دشته باشیم .
این نمایشگاه که به صورت خصوصی و با ارسال کارت دعوت برای مدعوین برگزار خواهد شد ، دارای ویژگی های خاصی است که تمایز آن را با گردهمایی های مشابه دو چندان می نماید ، که در ادامه به آن اشاره خواهد شد .

ساختار متفاوت سالن محل برگزاری و معماری ویژه فضای نمایشگاهی پنل های علمی و انتقال تجربه با حضور افراد سرشناس حوزه ساختمان، حضور رسانه های تخصصی هنر و معماری ستاوین ، پاویون های تخصصی معماری ، فضای ارائه لکچر های تخصصی معماری ، همگن بودن شرکت کنندگان در نمایشگاه و حضور خلاقانه آنها، ساختار و نظم نوین دعوت از مخاطبین و ارائه ایده های نو در برگزاری، این نمایشگاه را جذاب، تخصصی و اثرگذارتر نموده است .






تذکر : استفاده از مطالب وب سایت ستاوین ( شبکه هنر و معماری ستاوین ) فقط با ذکر منبع و لینک بلامانع است . کلیه حقوق، محتوا و طراحی سایت متعلق به وب سایت ستاوین میباشد. در غیر این صورت مراتب از طریق مراجع قانونی پیگیری خواهد شد .
دوستان و همراهان عزیز ستاوین ( شبکه هنر و معماری ستاوین ) ، با نظرات و پیشنهادات سازنده خود ما را در ارائه هر چه بهتر مطالب و اهداف مان، که همانا ارتقا جایگاه و فرهنگ معماری می باشد ، یاری کنید . منتظر دیدگاه های شما عزیزان هستیم . . .
ترجمه شده توسط تحریریه ستاوین - (علیرضا اورعی)